07:01 03.05.2020

У зоні відчуження ЧАЕС нацгвардійці затримали трьох сталкерів

1 хв читати
У зоні відчуження ЧАЕС нацгвардійці затримали трьох сталкерів

У суботу, за спробу незаконного проникнення в зону відчуження Чорнобильської АЕС з метою екстремального туризму та відпочинку, співробітники Національної гвардії України затримали трьох громадян України, повідомляє прес-служба Національної гвардії України.

"Сьогодні, близько 10:00 ранку, під час виконання службово-бойових завдань з пошуку осіб, причетних до підпалів у Чорнобильській зоні, пошукова група військовослужбовців спецпідрозділу "Омега" Північного ОТО НГУ виявила і затримала в місті Прип'ять трьох осіб у покинутій багатоповерхівці", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті НГУ в суботу.

За словами затриманих вони вирішили відзначити травневі свята поїздкою в Чорнобильську зону.

"Затриманих передано слідчо-оперативній групі районного відділення Національної поліції ЧАЕС у Київській області для подальшого з'ясування обставин незаконного проникнення в Чорнобильську зону відчуження. Попередньо їм інкримінують ст. 46-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення)", - підсумували в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА