07:30 03.05.2020

Трамп радий, що з Кім Чен Ином усе добре

1 хв читати
Трамп радий, що з Кім Чен Ином усе добре

Президент США Дональд Трамп висловив задоволення у зв'язку з появою повідомлень про те, що лідер КНДР Кім Чен Ин живий і здоровий.

"Особисто я радий, що він знову працює і що з ним усе добре", - написав він у своєму Твіттері. До цього повідомлення Трамп прикріпив фотографії північнокорейських ЗМІ усміхненого Кім Чен Ина, який показався на публіці після довгої відсутності. У суботу північнокорейські ЗМІ опублікували кадри за участю Кім Чен Ина, зроблені в місті Сунчхоні (провінція Пхеннан-Намдо) на заході з нагоди відкриття заводу з виробництва добрив. Це стало першою появою Кім Чен Ина на публіці з 11 квітня. Пізніше в КНДР показали і відеокадри з цього заходу.

Кім Чен Ин за останні тижні пропустив кілька важливих для КНДР заходів, зокрема 15 квітня - День Сонця, державне свято, коли в країні відзначають день народження засновника держави Кім Ір Сена.

У зв'язку з цим ЗМІ низки країн за минулий час періодично передавали з посиланням на джерела, що північнокорейський лідер може бути важко хворим або навіть мертвим.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА