16:51 03.05.2020

В Іспанії зменшується смертність серед пацієнтів із Covid-19

1 хв читати
В Іспанії зменшується смертність серед пацієнтів із Covid-19

Найменша за півтора місяці кількість летальних випадків внаслідок зараження коронавірусом Сovid-19 зафіксована в Іспанії за останню добу, повідомили в неділю в іспанському Міністерстві охорони здоров'я.

За його даними, за 24 години від ускладнень, пов'язаних із зараженням Covid-19, в країні померли 164 пацієнти, на 112 менше, ніж днем раніше.

Водночас у міністерстві відзначили, що цю цифру треба буде підтвердити у вівторок, оскільки через вихідні, дані з деяких регіонів Іспанії можуть надходити із запізненням.

Незважаючи на це, директор Центру координації служб швидкої допомоги Фернандо Симон відзначив позитивну динаміку, проте наголосив на необхідності отримання даних за триваліший період.

Наприкінці квітня в Іспанії почали послаблювати обмеження, покликані загальмувати поширення коронавірусної інфекції.

Напередодні через 48 днів самоізоляції жителям Іспанії дозволили заняття спортом на відкритому повітрі. Йдеться тільки про індивідуальні заняття, під які відведено певні години. Також відведено спеціальні години для прогулянок з дітьми.

В Іспанії з моменту початку епідемії Covid-19 діагностовано майже 217,5 тис. випадків зараження, понад 25,2 тис. пацієнтів померли, одужали майже 119 тис.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА