19:02 03.05.2020

Тищенко заявив, що "Велюр" готовий заплатити штраф, якщо ресторан дійсно порушив закон

2 хв читати
Тищенко заявив, що "Велюр" готовий заплатити штраф, якщо ресторан дійсно порушив закон

Заступник глави фракції "Слуга народу" Микола Тищенко заявив, що ресторан "Велюр" готовий заплатити штраф, якщо закладом дійсно були допущені порушення вимог карантину.

"Хочу вам офіційно заявити, "Велюр" готовий заплатити штраф, якщо ресторан дійсно порушив закон. Якщо порушення були зафіксовані, директор ресторану сплатить штраф цієї ж секунди! І я особисто це проконтролюю! Зі свого боку, я - Микола Тищенко, як громадянин України, своїми руками буду готувати обіди для київських лікарів до закінчення карантину. Подробиці пізніше. Руки зайняті на кухні", - написав він у неділю на своїй сторінці в Facebook і прикріпив до повідомлення фотографію, на якій готує їжу.

Як повідомлялося, 27 квітня журналісти Bihus.Info оприлюднили сюжет про те, що ресторан "Велюр" на вул. Льва Толстого в Києві, що належить до мережі ресторанів "Наша карта", яку пов'язують з Тищенком (на сайті мережі зазначається, що Тищенко є президентом групи компаній "Наша карта" - ІФ), продовжує працювати і приймати відвідувачів, незважаючи на введені в країні карантинні обмеження.

28 квітня Тищенко заявив, що в ресторані "Велюр" в Києві дотримуються карантину, однак іноді там відбуваються "особисті зустрічі".

"Так, дійсно в ресторані "Велюр" іноді відбуваються особисті зустрічі ... Поодинокі зустрічі. Це своєрідний такий штаб. Але ресторан не працює для відвідувачів. Немає жодних порушень і близько. Я суворо дотримуюся карантинних заходів", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

28 квітня поліція Києва перевірила інформацію ЗМІ про те, що на вул.Льва Толстого один з ресторанів приймає відвідувачів. "На момент перебування правоохоронців у ресторані відвідувачів не було. Поліцейські роз'яснили обмежувальні норми в період карантину і взяли у адміністратора закладу зобов'язання з роботи таких установ тільки в онлайн-режимі", - повідомила прес-служба столичної поліції.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в інтерв'ю журналу "Новий час" заявив, що поліція прибула до ресторану "зокрема з ініціативи депутатів" і підкреслив, що партія не збирається покривати порушення нардепа.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА