17:30 04.05.2020

У Тернополі з 5 травня відновить роботу низка підприємств - міський штаб для боротьби з коронавірусом

2 хв читати
У Тернополі з 5 травня відновить роботу низка підприємств - міський штаб для боротьби з коронавірусом

Із вівторка, 5 травня, у Тернополі відновить роботу низка підприємств, повідомляє Тернопільський міський штаб для боротьби з коронавірусом у Facebook.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні штабу в понеділок, 4 травня.

"Сьогодні на засіданні Тернопільського міського штабу для боротьби з коронавірусом вирішили: дозволити роботу підприємств із надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки за умови забезпечення персоналу (захист обличчя та очей, рук) та споживачів засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, а також дотриманням вимог санітарної обробки приміщень не рідше, ніж двічі на день, температурного скринінгу працівників на початок роботи, безконтактної передачі замовлення", - зазначено у повідомленні.

Дозволяється також торгівля продуктами швидкого харчування, зокрема кавою та гарячими напоями в одноразовій упаковці, із забороною вживання їжі та напоїв на місці.

Крім того, дозволено продовжити діяльність із надання фінансових послуг за умови перебування в приміщенні не більше ніж одного відвідувача, і відновити невідкладну стоматологічну допомогу в приватних стоматологічних клініках і кабінетах (за попереднім записом, не більше одного пацієнта в кабінеті, і за наявності розміщеної в доступному для відвідувачів місці довідки про результати ПЛР-тестування персоналу на коронавірус).

Як повідомлялося, Тернопільська область увійшла до списку регіонів із найбільшою кількістю підтверджених випадків Covid-19. Станом на ранок 4 травня в області підтвердили 896 випадків (159 одужали), зокрема 28 нових випадків інфікування за добу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Британський принц Гаррі офіційно підтвердив, що тепер він є резидентом США

РАКЕТНА НЕБЕЗПЕКА ПО ВСІЙ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА