18:34 04.05.2020

У МВС повідомляють про 241 хворого на Covid-19 співробітника структур відомства

2 хв читати
У МВС повідомляють про 241 хворого на Covid-19 співробітника структур відомства

На сьогодні серед співробітників Національної поліції лабораторно підтверджено 142 діагнози коронавірусної хвороби Covid-19, повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Водночас у Державній прикордонній службі підтверджено 17 хворих, у Національній гвардії - 19, у Державній службі з надзвичайних ситуацій - троє, у Державній міграційній службі - один. Крім цього, серед співробітників Міністерства внутрішніх справ є 59 випадків захворювання.

У відомстві повідомляють, що мають півторамісячний запас засобів індивідуального захисту та дезінфекції для протидії коронавірусній інфекції. "Для захисту 350-тисячного колективу МВС у КНР оперативно було закуплено в березні-квітні 1,5 млн шт. респіраторів, понад 260 тис. шт. костюмів біологічного захисту, 100 тис. 650 експрес-тестів, 1 тис. термометрів, понад 200 тис. пар одноразових рукавичок. Частина цього вантажу - 80 тис. респіраторів і 8 тис. костюмів - була передана Міністерству охорони здоров'я для забезпечення першочергових потреб закладів охорони здоров'я у всій Україні.

Центральна поліклініка МВС у квітні також закупила респіратори високого класу захисту моделі 3М 6800М, які призначені для роботи медиків системи МВС із хворими на особливо небезпечні інфекційні хвороби, а також для роботи співробітників слідчо-оперативних груп під час огляду тіл загиблих і контактів із особами, у яких лабораторно підтверджено коронавірус.

"Наразі, коли МВС вже має півторамісячний запас матеріальних ресурсів, необхідних для протистояння епідемії коронавірусу, міністерство ухвалило рішення про закупівлю засобів індивідуального захисту та дезінфекції виключно в українських товаровиробників", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація за добу завдала ударів по 11 місцях скупчення окупантів

Умєров: На "Рамштайн-21" Україна закликала партнерів надати необхідне озброєння та обговорила питання логістики

Окупанти за добу завдали одного ракетного та 67 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

У Києві триває евакуація двох лікарень на вулиці Богатирській, по яких ворог анонсував можливий удар - Кличко

Глави МЗС України та Іспанії обговорили кроки щодо посилення української протиповітряної оборони

Зеленський доручив Кубракову опрацювати питання прямого залізничного сполучення "Славутич - Київ"

На авдіївському напрямку за добу відбито 23 атаки окупантів

Шмигаль обговорив із главою МЗС Латвії євроінтеграцію України та конфіскацію російських активів

Заяви представників Білорусі про терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, є ІПСО – коментар СБУ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА