07:55 05.05.2020

Рятувальники продовжують гасити пожежі в Чорнобильській зоні і Житомирській області

1 хв читати
Рятувальники продовжують гасити пожежі в Чорнобильській зоні і Житомирській області

Рятувальники локалізували пожежі в лісових масивах Чорнобильської зони, а також у Житомирській області, триває ліквідація окремих осередків тління лісової підстилки, пеньків і деревини, повідомила прес-служба Держслужби з НС.

"Станом на 7:00 5 травня підрозділи ДСНС надають допомогу ДАЗВ у гасінні окремих осередків тління торфовищ в осередках пройдених вогнем. До гасіння залучено 210 осіб та 74 одиниці техніки, з них від ДСНС 142 працівники особового складу і 36 одиниць техніки", - йдеться в повідомленні.

На Житомирщині 4 травня ліквідовано три осередки загоряння лісової підстилки поблизу с. Можари, с. Острови і с. Усове Овруцького району.

"Станом на 7:00 5 травня підрозділи ДСНС надають допомогу працівникам лісових господарств у гасінні окремих осередків тління лісової підстилки, пеньків і деревини", - сказано в повідомленні.

Всього до гасіння пожеж на території Житомирської області залучено 114 осіб та 28 одиниць техніки, з них від ДСНС 56 працівників особового складу та 21 одиниця техніки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА