08:16 05.05.2020

Заступник голови ОП: Нам теж не подобається, коли "Епіцентр" порушує закон, але поліція реагує і вони платять штрафи

2 хв читати
Заступник голови ОП: Нам теж не подобається, коли "Епіцентр" порушує закон, але поліція реагує і вони платять штрафи

Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко зазначає, що всі торгові мережі і компанії повинні виконувати постанови Кабінету міністрів про обмежувальні заходи в умовах карантину, а за порушення складаються адміністративні протоколи і сплачуються штрафи, як у випадку з компанією "Епіцентр К".

"Епіцентр" працював відповідно до постанови Кабінету міністрів. Вони порушували в багатьох випадках і продавали не тільки ті товари, які є в постанові Кабміну. За це на них практично щодня складалися і складаються адміністративні протоколи за порушення, і вони платять штрафи", - розповів він в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV в понеділок увечері.

Тимошенко наголосив, що якщо вже буде "перебільшення цих порушень", то Міністерство внутрішніх справ буде з цим розбиратися "якимось іншим чином, а не тільки штрафами". "Нам теж це не подобається. Якщо є постанова Кабміну, дозволено торгувати тільки цим товаром, то тільки ним і потрібно торгувати", - підкреслив він.

При цьому Тимошенко зазначив, що працює не тільки "Епіцентр", а й деякі інші великі торгові магазини. "В якому стані вони, чи є на них адміністративні протоколи або їх немає - я не можу вам зараз сказати. Але це не тільки кейс "Епіцентру", працюють і інші магазини. І не можна сказати, що "Епіцентр" взагалі по всій країні так працював. Деякі їх магазини чинили так само, і до них приїжджала поліція", - пояснив він.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА