12:41 05.05.2020

Кличко про 8-9 травня: Не варто ці дні використовувати для дестабілізації ситуації та власного піару

2 хв читати
Кличко про 8-9 травня: Не варто ці дні використовувати для дестабілізації ситуації та власного піару

Мер Києва Віталій Кличко закликає не використовувати 8-9 травня для дестабілізації ситуації та піару.

"Хочу попередити тих людей, які планують під час цих свят політичні акції та провокації: не варто ці дні використовувати для дестабілізації ситуації та власного піару", - сказав Кличко на брифінгу у вівторок.

Крім того, мер зазначив, що через карантинні обмеження цього року зміниться формат проведення Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом, і попросив киян уберегти людей літнього віку і ветеранів від можливого інфікування коронавірусом.

"Я розумію, що багато людей цього дня вітали ветеранів, несли квіти до пам'ятників або на кладовища до могил рідних. Відвідували музеї. Але цього року формат буде іншим. Тому можна привітати ветеранів, зателефонувавши їм. Згадати своїх близьких і поділитися їхніми історіями в соціальних мережах ", - сказав Кличко.

Він також повідомив, що понад 78 тисяч ветеранів отримають щорічну матеріальну допомогу з нагоди свят. "Я підписав розпорядження про надання щорічної матеріальної допомоги з нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Виплати вже розпочалися. Їх отримують понад 78 тисяч ветеранів Другої світової, учасники Антитерористичної операції, воїни-інтернаціоналісти, учасники Революції гідності та інші окремі категорії громадян", - повідомив мер.

Кличко зазначив, що з огляду на обмеження у столиці не буде масових заходів під час свят.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА