06:56 06.05.2020

Учаснику злочинної схеми ухилення від сплати податків при постачанні комплектуючих до військової техніки обрано запобіжний захід у вигляді застави розміром 5 млн. 255 тис. грн.

1 хв читати
Учаснику злочинної схеми ухилення від сплати податків при постачанні комплектуючих до військової техніки обрано запобіжний захід у вигляді застави розміром 5 млн. 255 тис. грн.

Одному з учасників злочинної схеми ухилення від сплати податків при постачанні комплектуючих до військової техніки обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 5 млн. 255 тис. грн., повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України.

"5 травня 2020 за клопотанням прокурора САП і детективів НАБУ Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід одному з організаторів злочинної схеми умисного ухилення від сплати податків на суму 49 млн. грн. і легалізації цих коштів при постачанні комплектуючих до військової техніки ... Слідча суддя відмовила в застосуванні до фігуранта справи тримання під вартою і вибрала інший запобіжний захід - а саме заставу в розмірі 5 млн 255 тис. грн", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті САП у вівторок ввечері.

У суді прокурор САП наполягав на обранні підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави на суму 23 млн гривень.

На підозрюваного покладено низку процесуальних обов'язків: не виходити з Києва, з’являтися до слідчого на першу вимогу, здати паспорт для виїзду за кордон, носити електронний засіб контролю.

"Термін дії заходів - до 3 червня 2020 року. Питання про оскарження запобіжного заходу буде вирішене після ознайомлення з повним текстом рішення суду", - підсумували в САП.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА