11:25 06.05.2020

У двох українців, які в'їжджали до України у вівторок, були позитивні результати експрес-тестів на COVID-2019, їх та прикордонників відправили на обсервацію

1 хв читати
У двох українців, які в'їжджали до України у вівторок, були позитивні результати експрес-тестів на COVID-2019, їх та прикордонників відправили на обсервацію

У вівторок майже 100 громадян повернулися до України евакуаційним рейсом із Дортмунда (Німеччина), повідомляє Державна прикордонна служба України.

"За минулу добу в пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" оформили майже сотню українців. Вони прибули авіарейсом із Дортмунда (Німеччина)", - йдеться в повідомленні на сайті Держприкордонслужби в середу.

Зазначається, що під час проведення температурного скринінгу осіб із підвищеною температурою тіла не виявлено.

Крім того, Держприкордонслужба поінформувала, що загалом у вівторок пасажиропотік через український кордон залишався на рівні попередньої доби, кордон України на в'їзд і на виїзд перетнули майже 12 тис. осіб. Серед тих, хто в'їжджав до України, було виявлено двох українців, які мали позитивні результати на COVID-2019 під час проведення експрес-тесту представниками медичної служби. Їх було доставлено на обсервацію до інфекційної лікарні Львова.

"Прикордонників, які мали безпосередній контакт з цими особами, відправлено на обсервацію за місцем проживання", - поінформували у відомстві.

Крім того, додали в Держприкордонслужбі, представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій провели дезінфекцію службових приміщень Держприкордонслужби та провели заміну індивідуальних засобів захисту та засобів екіпірування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА