20:20 07.05.2020

Обмеження на кордонах Франції з іншими європейськими країнами збережуться як мінімум до 15 червня

1 хв читати
Обмеження на кордонах Франції з іншими європейськими країнами збережуться як мінімум до 15 червня

У Франції обмеження на кордонах з країнами ЄС та Шенгенської зони продовжать діяти як мінімум до 15 червня, повідомив у п'ятницю глава МВС Крістофер Кастанер.

Він зазначив, що кордони з країнами, що не входять до цієї зони, "залишаться закритими до подальшого розпорядження".

Очікується, що жорстка форма режиму ізоляції у Франції закінчиться 11 травня. Громадяни країни зможуть пересуватися без спеціальних дозволів влади, необхідних через режим ізоляції, введений у зв'язку з пандемією COVID-19, окрім переміщень на відстані понад 100 км від будинку, які будуть можливі тільки з вагомих сімейних або професійних причин.

При цьому громадян старше 65 років, як і раніше закликають дотримуватися режиму ізоляції в зв'язку з найбільшою схильністю небезпеки зараження цієї вікової групи.

Після 11 травня розпочнеться поступове відновлення діяльності підприємств, хоча дистанційна робота буде зберігатися, де це можливо, мінімум, протягом трьох найближчих тижнів.

Торгова мережа, крім ресторанів і кафе, відкриється з 11 травня. Щодо ресторанів і кафе буде прийматись окреме рішення в кінці травня з перспективою можливого відкриття після 2 червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА