07:51 08.05.2020

ВАКС почав розгляд у справі екс-заступника директора заводу "Електроважмаш"

1 хв читати
ВАКС почав розгляд у справі екс-заступника директора заводу "Електроважмаш"

Вищий антикорупційний суд почав розгляд у справі за обвинуваченням колишнього заступника директора Державного підприємства "Завод "Електроважмаш", повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"7 травня 2020 р. у Вищому антикорупційному суді почався розгляд по суті у справі за обвинуваченням колишнього заступника директора Державного підприємства "Завод "Електроважмаш", зловживання якого завдали підприємству 37,3 млн грн збитків", йдеться в повідомленні.

На засіданні прокурор оголосив короткий виклад обвинувального акта, а сторони виступили з вступними промовами. Потім судді визначили порядок і обсяг дослідження доказів у справі і почали працювати. За підсумками засідання досліджено 2 томи матеріалів, наданих стороною обвинувачення.

У САП нагадали, що в жовтні 2014 року директор "Заводу "Електроважмаш", реалізував за заниженою вартістю через низку підконтрольних суб'єктів господарювання двигун постійного електроструму.

Проведена в рамках досудового розслідування експертиза підтвердила, що в результаті цієї реалізації державне підприємство зазнало збитків на суму 73,3 млн грн.

Колишньому голові держпідприємства інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Наступне засідання відбудеться 8 травня о 14:00.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА