16:24 08.05.2020

Зеленський у Золотому зустрівся із сім'ями внутрішньо переміщених осіб, яким держава виділила житло

1 хв читати
Зеленський у Золотому зустрівся із сім'ями внутрішньо переміщених осіб, яким держава виділила житло

Під час робочої поїздки до Луганської області президент України Володимир Зеленський відвідав м. Золоте Попаснянського району, де зустрівся із сім'ями внутрішньо переміщених осіб, яким держава виділила житло.

Як повідомляє прес-служба глави держави, Зеленський оглянув квартири, капітальний ремонт яких зробили за державні кошти, і куди наступного тижня почнуть заселятися сім'ї внутрішньо переміщених осіб, котрі наприкінці минулого року зверталися до президента з проханням про виділення житла.

Зазначається, що наразі майже готові десять квартир, на черзі - ще п'ять.

"Ми обіцяли - і зробили. Нехай у нових будинках панує злагода і мир", - сказав Зеленський.

У прес-служба президента нагадали, що під час поїздки до Луганської області 20 листопада 2019 року Зеленський зустрівся із сім'ями внутрішньо переміщених осіб, які раніше проживали на непідконтрольних територіях. Вони втратили житло і все майно в 2018 році. Бойовики змусили 15 сімей залишити житло, після цього сім'ї переїхали на підконтрольну Україні частину Золотого.

9 грудня військово-цивільна адміністрація н. п. Золотого і н. п. Катеринівки уклала договори на виготовлення проектно-кошторисної документації з капітального ремонту 15 квартир комунальної власності з фонду житла для тимчасового проживання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА