13:49 09.05.2020

Поліція Одеської області повідомила про одного затриманого 9 травня, складено два адмінпротоколи

1 хв читати
Поліція Одеської області повідомила про одного затриманого 9 травня, складено два адмінпротоколи

Поліція Одеської області повідомила про одного затриманого 9 травня і склала два адмінпротоколи за статтями "дрібне хуліганство" і " злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування З охорони громадського порядку"

У відеокоментарі, розміщеному на сторінці у Фейсбук ГУ Нацполіції в Одеській області, зазначається: "підрозділи поліції забезпечують публічний порядок, наразі порушень публічного порядку не виявлено, але є один затриманий, складено два адміністративні протоколи за 173 та 185 статтями Кодексу про адмінпорушення. Щодо руху колон, так, є реагування співробітників поліції на організовані рухи колон, проводиться відповідна профілактична превентивна робота".

Раніше "Радіо Свобода" повідомило, що в Одесі поліція і активісти заблокували автопробіг партії "Опозиційна платформа - За життя "(ОПЗЖ) в районі Одеського морського вокзалу

Офіційною причиною зупинення було проведення масового заходу. Народний депутат Микола Скорик, присутній на місці подій, заявив, що автопробіг не може вважатися порушенням, оскільки всі учасники залишаються в машинах.

Після годинних переговорів з правоохоронцями машини почали випускати по одній з інтервалом в 5-10 хвилин, знявши з автомобілів політичну символіку, партійні прапори та червоні прапори з написом "Дякуємо за перемогу" і золотою зіркою.

Зазначається, що деякі водії відмовлялися віддати прапори, щоб проїхати без очікування. На кількох автомобілях стояли знаки таксі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА