19:00 09.05.2020

У Києві заходи 9 травня відбулись без істотних порушень правопорядку, складено 4 адмінпротоколи

1 хв читати
У Києві заходи 9 травня відбулись без істотних порушень правопорядку, складено 4 адмінпротоколи

У Києві заходи з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні пройшли без істотних порушень правопорядку, повідомило Міністерство внутрішніх справ у соцмережі Фейсбук.

Під час заходів у Парку Вічної слави на спеціально встановлених пропускних пунктах співробітники поліції проводили поверхневу перевірку для виявлення заборонених речей у осіб, які прийшли покласти квіти до меморіалу.

"Разом із тим, у зв'язку з карантинними обмеженнями правоохоронці пропускали на територію парку по дві людини з певним проміжком часу і вимогою дотримання дистанції в півтора метра, а також видавали захисні маски тим, у кого вони були відсутні", - повідомляється на сторінці МВС у соцмережі Фейсбук.

Крім того, з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції столичні рятувальники щогодини проводили дезінфекційну обробку на Алеї Героїв Крут і на території Парку Вічної слави.

Однак, незважаючи на численні попередження, все ж деякі громадяни порушували чинне законодавство про декомунізацію і встановлені правила карантину. "Поліцейські склали чотири адміністративних протоколи: один за ст. 173-3 (виготовлення і пропаганда георгіївської (гвардійської) стрічки), решта - за ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Надалі матеріали будуть направлені в суд для прийняття рішення", - зазначено в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА