13:35 10.05.2020

Надбавку в 300% до зарплати в березні отримали 254 медики Київської області

1 хв читати

254 медичних працівники із п'яти лікарень і пунктів екстреної медичної допомоги Київської області в 2020 році отримали доплату в розмірі 300% від посадового окладу на загальну суму 2 млн 270 тис. грн, повідомив тимчасовий виконувач обов'язків голови Київської облдержадміністрації Василь Володін.

"На сьогодні, 8 травня, здійснено відповідні розрахунки за березень... ці кошти розподілено між медзакладами, які безпосередньо були задіяні в ліквідації наслідків пандемії", - розповів Володін під час онлайн-брифінгу.

Він додав, що кошти, які отримують медики, задіяні в лікуванні хворих Covid-19 - це державна медична субвенція. Також доплати здійснюються за рахунок місцевих бюджетів. За даними на 8 травня, кошти вже переважно виплачені або будуть виплачені, тільки-но банки відновлять перерахування коштів після вихідних.

У березні в медзакладах Київської області від Covid-19 лікувалися 22 людини. Деяка частина жителів Київської області проходила лікування в медзакладах столиці. Відповідний звіт було направлено до Міністерства охорони здоров'я України 8 травня.

"У квітні через збільшення хворих на коронавірус зросте і кількість медиків в області, яким буде нараховано доплату в розмірі 300%", - зазначили в прес-службі обладміністрації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА