19:45 12.04.2011

Путін та Янукович скасували запланований підхід до преси

1 хв читати

Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін та президент України Віктор Янукович вирішили не інформувати пресу про підсумки своїх переговорів.

Як передає кореспондент "Інтерфаксу", замість очікуваного підходу В.Путіна та В.Януковича до журналістів спустився прес-секретар російського прем'єр-міністра Дмитро Пєсков і повідомив, що президент і прем'єр не вийдуть до преси.

На запитання журналістів, чи свідчить це про те, що Москві та Києву не вдалося домовитися щодо основних проблемних питань, Д.Пєсков відповів негативно.

За його словами, нині В.Путін та В.Янукович продовжують обговорювати двосторонні відносини Росії та України. "У них відбуваються дуже хороші, конструктивні переговори. І треба дати їм можливість нормально поспілкуватися", - сказав Д.Пєсков.

Водночас прем'єр-міністр України Микола Азаров на зустрічі з В.Путіним заявив, що "ціна на газ для України суттєво перевищує ціни на альтернативні види палива, і Україна хоче вийти на економічно обґрунтовану ціну на газ".

Москва, зі свого боку, мала намір поставити перед Києвом питання про можливе приєднання України до Митного союзу і формованого Росією, Білоруссю та Казахстаном Єдиного економічного простору.

Під час зустрічі з М.Азаровим В.Путін заявив, що прямий виграш України від участі в цих інтеграційних процесах може становити від 6,5 до 9 млрд доларів на рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА