12:48 12.05.2020

Пом'якшуючи карантинні заходи, уряду необхідно вирішити питання з транспортом - секретар Полтавської міськради

1 хв читати
Пом'якшуючи карантинні заходи, уряду необхідно вирішити питання з транспортом - секретар Полтавської міськради

Послабивши карантинні заходи, уряд України має дати і чіткі рекомендації, як у цей час працює громадський транспорт, вважає секретар Полтавської міськради Олександр Шамота.

"На жаль, Кабінет Міністрів, ухвалюючи рішення щодо ослаблення карантину, не прийняв жодного рішення щодо транспорту. Поки що він працює в спецрежимі, і поки що люди користуються тими пропусками, які ми видавали. Я вважаю, що уряд найближчим часом має дати чіткі роз'яснення, що робити з перевезеннями", - сказав Шамота в ефірі телеканалу "Україна 24"у вівторок.

За його словами, якщо з пом'якшенням карантинних заходів відкриваються салони краси, торговельні центри, то люди якось туди мають добиратися.

Він розповів, що в Полтаві розпочалося ослаблення карантину. Зокрема, відкрилися магазини мобільного зв'язку, найближчим часом планується відкрити непродовольчі ринки.

"Ці послаблення потроху починають діяти. Це стосується і дитячих майданчиків, і спортивних майданчиків, які зараз вже можуть бути відкритими, це стосується і парків, які теж відкриті для відвідування", - зазначив Шамота.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА