14:13 12.05.2020

Причину смерті подружжя українців на Балі поки що не встановлено

2 хв читати
Причину смерті подружжя українців на Балі поки що не встановлено

Причину смерті двох громадян України, подружньої пари, знайдених мертвими на острові Балі в Індонезії, поки що не встановлено, місцева поліція очікує результатів експертизи речових доказів, здійснюється токсикологічний аналіз крові померлих, повідомив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев.

"За інформацією слідчого, який здійснює провадження у справі, поліцейський відділок району Кута (м. Денпасар) найближчим часом очікує отримати результати експертизи речових доказів (напої, їжа тощо), зібраних у готельному номері, де мешкали українці. Правоохоронні органи Індонезії наразі проводять попередній токсикологічний аналіз крові померлих щодо наявності в ньому отруйних речовин", - сказав Погорельцев агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Він зазначив, що в разі неможливості встановлення причин смерті за результатами зазначених аналізів буде проведено аутопсію тіл.

Посольство України в Індонезії разом із місцевими органами влади та родичами опрацьовують питання оформлення документів про смерть і вчинення інших дій із репатріації померлих. Справа продовжує перебувати на контролі Департаменту консульської служби МЗС та посольства України в Індонезії.

Як повідомлялося, наприкінці квітня двох громадян України було знайдено мертвими на острові Балі в Індонезії. За інформацією лікарні, де зберігаються тіла загиблих, тест на наявність у них коронавірусної інфекції дав негативний результат. У зв'язку з цим правоохоронні органи Індонезії порушили кримінальну справу за фактом смерті українців, триває розслідування, повідомили раніше в МЗС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА