08:25 13.05.2020

Правоохоронці затримали зловмисника, який погрожував підірвати ресторан у Винниках

1 хв читати
Правоохоронці затримали зловмисника, який погрожував підірвати ресторан у Винниках

Правоохоронці затримали 27-річного львів'янина, який зачинився в ресторані у Винниках і погрожував підірвати його гранатою, повідомили в поліції Львівської області.

"Спецоперацію завершено - внаслідок події ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці відомства у Facebook у ніч на середу.

За інформацією правоохоронців, під час спецоперації, близько 22:40, поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 27-річний львів'янин.

"Зброї та боєприпасів при ньому не було. Незабаром суд обере затриманому запобіжний захід", - йдеться в повідомленні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від двох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Як повідомлялося, напередодні близько 19:30 до одного із закладів громадського харчування в м. Винники зайшов невідомий чоловік, який заявив, що з собою приніс гранату і має намір підірвати її. На той час у ресторані відбувалися ремонтні роботи, тому всі, хто був усередині, вийшли з приміщення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА