07:51 14.05.2020

Директора Київського молодіжного центру судитимуть за розтрату 2,4 млн грн

1 хв читати
Директора Київського молодіжного центру судитимуть за розтрату 2,4 млн грн

Директора Київського молодіжного центру судитимуть за розтрату 2,4 млн грн, виділених на соціальні проекти для дітей і молоді, повідомила прес-служба прокуратури Києва.

"Київською місцевою прокуратурою № 7 ... завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо директора КУ "Київський молодіжний центр" за фактами розтрати 2,4 млн. грн коштів місцевого бюджету, виділених на проведення соціальних заходів на території міста Києва (ч. 3, 4 ст. 191 КК України). Згідно з матеріалами слідства, в 2018 році керівниця комунального закладу організувала незаконну схему розтрати коштів місцевого бюджету на користь окремих суб'єктів господарювання при реалізації соціальних проектів для молоді і дітей", - йдеться в повідомленні.

В інформації прес-служби також повідомляється, що в схему були залучені фіктивні підприємства, на рахунки яких перераховувалися кошти за нібито надані послуги з проведення заходів, які фактично не надавалися або надавалися за рахунок коштів приватних спонсорів. Так, київському бюджету завдали збитків на 2,4 млн грн.

"Йдеться про інформаційно-просвітницькі, розважальні акції для молоді, військово-патріотичні акції, заходи щодо популяризації здорового способу життя тощо", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що місцева прокуратура пред'явила позов в інтересах держави в особі Київської міської ради про відшкодування шкоди, заподіяної кримінальним правопорушенням на вищевказану суму.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА