12:27 15.05.2020

З 56 хворих COVID-19 у Києві за минулу добу 10 дітей і 9 медиків - мер

2 хв читати
З 56 хворих COVID-19 у Києві за минулу добу 10 дітей і 9 медиків - мер

Мер Києва Віталій Кличко заявляє, що кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили захворювання коронавірусною хворобою COVID-19, збільшилася на 56 осіб, оскільки днем раніше повідомлялося про 52 випадки захворювання за попередню добу, а 13 травня - про 30 випадків.

"Кількість жителів міста, в яких за минулу добу підтвердили захворювання коронавірусом, збільшилася ще на 56 осіб. Серед них дев’ятеро медиків. За минулу добу в Києві від коронавірусу померла одна людина. Загалом за цей час - 43 летальні випадки. На сьогодні в столиці вже 2 тисячі 68 підтверджених випадків захворювання COVID-19", - сказав Кличко під час онлайн-брифінгу в п'ятницю.

За його словами, серед хворих 27 жінок віком від 21 до 78 років і дві дівчинки 9 і 13 років, а також 19 чоловіків від 30 до 80 років і 8 хлопчиків віком від одного місяця до 17 років.

До лікарень столиці госпіталізували 12 пацієнтів. Решта лікуються на самоізоляції, під контролем лікарів.

Одужали за минулу добу 11 осіб. Загалом коронавірус побороли 200 жителів столиці.

"Судячи з такої кількості хворих, ми маємо результати відпочинку киян на травневі свята. Компаніями на природі, компаніями в місті, недотримання дистанції та правил безпеки. А 10 хворих дітей на добу - це і дитячі майданчики, і цілковита недбалість батьків! Хоч ми й розпочали перший етап послаблення обмежень, відвідувати дитячі майданчики в місті заборонено, і я вже звертався: не відпускайте старших дітей самих гуляти, проводити час у великих компаніях однолітків. Ви відповідальні за здоров'я і безпеку своєї дитини", - наголосив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА