17:54 15.05.2020

Канадська поліцейська місія в Україні передала Нацгвардії 17 тис. респіраторів

1 хв читати
Канадська поліцейська місія в Україні передала Нацгвардії 17 тис. респіраторів

Канадська поліцейська місія в Україні передала засоби індивідуального захисту для особового складу Національної гвардії України, яка залучається до виконання завдань щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Як повідомляє прес-служба Нацгвардії, вантаж (17 тис. респіраторів) доправили до місця дислокації 25-ї бригади з охорони громадського порядку, де були присутні керівник Канадської поліцейської місії в Україні (CPMU) Джон Робін і начальник військово-медичного управління ГУ Нацгвардії Олег Михайлик.

"Ми раді допомогти Нацгвардії України та зацікавлені у розвитку співпраці з нею. Для нас важливо, що ми можемо допомогти зберегти здоров’я вашим бійцям, адже Канада зараз має подібні виклики, і це нам близько, це ознака тісного партнерства між нашими країнами", - запевнив Робін.

Михайлик сказав, що отримані засоби захисту використовуватимуть під час несення служби з охорони громадського порядку і медичних закладів, визначених для розміщення громадян на лікування або обсервацію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА