18:41 15.05.2020

Україна на три роки продовжила санкції проти "ВКонтакте", "Одноклассники", Mail.ru, на рік - проти "Яндекса", "Лабораторії Касперського" і "Доктор Веб"

2 хв читати
Україна на три роки продовжила санкції проти "ВКонтакте", "Одноклассники", Mail.ru, на рік - проти "Яндекса", "Лабораторії Касперського" і "Доктор Веб"

України продовжила санкції стосовно російських соціальних мереж "Одноклассники" і "ВКонтакте", ресурсів сервісів Mail.ru на три роки, проти компанії "Яндекс" та її сервісів, "Лабораторії Касперського" і "Доктор Веб" - на один рік.

Це передбачено підписаним 14 травня президентом України Володимиром Зеленським указом про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2020 року "Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Так, ще на три роки встановлено термін санкцій для ТОВ "Мэйл.РУ ГРУП" (Москва), ТОВ "Мейл.РУ Україна" (Київ), ТОВ "ВКонтакте" (Санкт-Петербург), ТОВ "В Контакті" (Київ). Зокрема, заборона інтернет-провайдерам надання послуг з доступу користувачам мережі інтернет до ресурсів сервісів Mail.ru (www.mail.ru) і соціально орієнтованих ресурсів "ВКонтакте" (www.vk.com) та "Одноклассники" (www.ok.ru).

Також на три роки діють санкції проти АТ "ТВ "Центр", Закрите акціонерне товариство "Росбізнесконсалтинг" (РБК), Автономна некомерційна організація "Редакція телеканалу Ради Федерації" та компаній, що діють в АР Крим, – ТОВ "Півострів Крим", ТОВ "Вейв".

Це передбачає блокування активів - тимчасове обмеження права користуватися та розпоряджатися майном, що належить юридичній особі; зупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань; обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування.

Найближчий рік діятимуть санкції проти АТ "Лабораторія Касперського" (Москва) і ТОВ "Лабораторія Касперського Україна" (Київ), ТОВ "Доктор Веб" (Москва) і ТОВ "Центр технічної підтримки "Доктор Веб" (Київ), ТОВ "Яндекс" (Москва) і ТОВ "Яндекс.Україна" (Київ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА