18:46 17.05.2020

Боєць ЗС України отримав поранення на Донбасі в неділю внаслідок обстрілів

1 хв читати
Боєць ЗС України отримав поранення на Донбасі в неділю внаслідок обстрілів

У неділю, 17 травня, російські найманці 4 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, БПЛА, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення ... Українські захисники для припинення ворожих обстрілів активно використовували чергові вогневі засоби. Окупаційні війська, зазнавши на собі рішучість дій українських воїнів, відмовилися від подальшої активності", - йдеться в вечірньому зведенні, опублікованому на сторінці прес -центру ООС у соцмережі Фейсбук у неділю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Авдіївки противник двічі вів вогонь по українських позиціях з мінометів 82-го калібру, випустивши 22 міни, а також автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Водяне ворог застосовував БПЛА для скидання пострілів ВОГ-17, а позиції ЗСУ поблизу Славного обстріляв з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"На всі зухвалі дії російських найманців наші воїни відповідали прицільним вогнем з наявних вогневих засобів по опорних пунктах противника. Зберігаючи контроль над обстановкою, українські військовослужбовці припинили ворожу активність. Втрати противника уточнюються", - додали в ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

В аварії автобуса FlixBus у Німеччині постраждало дві українки

Фармкомпанія "Дарниця" приєднується до Альянсу критичних лікарських засобів ЄС

Унаслідок атаки безпілотників у Кам'янському є постраждалий

Ворог атакував безпілотниками низку об'єктів критичної інфраструктури Дніпропетровської області

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА