19:05 18.05.2020

Незаражених пацієнтів лікарні у м. Дніпрі, де виявлено спалах Covid-19, відправлено по домівках

2 хв читати
Незаражених пацієнтів лікарні у м. Дніпрі, де виявлено спалах Covid-19, відправлено по домівках

Пацієнти міської клінічної лікарні №11 у м. Дніпрі, де раніше було зафіксовано спалах коронавірусної хвороби Covid-19, були частково переведені до клінічної лікарні №21, однак ті, хто потребує спеціального лікування, продовжили лікування в лікарні №11, а ті, хто уникнув зараження, відправлені по домівках під спостереження медичних працівників, повідомляє департамент охорони здоров'я населення Дніпровської міської ради.

У повідомленні наголошується, що раніше в лікарні №11 було виявлено пацієнта, який мав контакт із хворим на Covid-19, і проведення йому ПЛР-тестування дало позитивний результат. Після цього всім контактним особам у медзакладі також було проведено ПЛР-тестування.

"Після отримання результатів всі контактні особи, у яких коронавірусна інфекція не підтвердилася, були відправлені додому і перебувають під наглядом медичних працівників", - йдеться в повідомленні.

Ті самі контактні особи, у яких коронавірус підтвердився, і які при цьому мають основну патологію, у зв'язку з чим не було можливості їх переведення до лікарні №21 м. Дніпра, залишилися в лікарні №11. "Вони потребують специфічного лікування саме в спеціалізованому відділенні Міської клінічної лікарні №11 м. Дніпра. Була надана необхідна медична допомога у відповідності з усіма протоколами лікування коронавірусної інфекції та при дотриманні всіх протиепідемічних заходів. Сьогодні пацієнти проходять лікування і їхній стан стабільний", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в м. Дніпрі 63-річна жінка стала джерелом зараження на коронавірус 35 осіб. "Вчора ми повідомляли про додаткові 35 випадків. Всі ці люди захворіли від 63-річної жінки. З третього травня вона перебуває у 21-й лікарні. Наразі її стан важкий. Всі 35 осіб також перебувають під наглядом", - повідомила 7 травня прес-служба міськради з посиланням на директора Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги №1 Надію Сальник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 13 ракетних та 56 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА