08:19 19.05.2020

"Інтерпайп" передав до лікарень Дніпра нові медичні меблі на 1,1 млн грн, на які Art Metal Furniture знизила ціни на 30%

3 хв читати
"Інтерпайп" передав до лікарень Дніпра нові медичні меблі на 1,1 млн грн, на які Art Metal Furniture знизила ціни на 30%

Українська промислова компанія "Інтерпайп" і далі об'єднує зусилля бізнесу та органів державної влади для боротьби з COVID-19, завдяки чому спільно з фондом "Відродження регіону" було закуплено і передано 250 медичних ліжок для відділень інтенсивної терапії та стаціонарів Дніпропетровської області.

Як повідомляється в прес-релізі компанії в понеділок, по 100 нових ліжок було передано клінічним лікарням №21 та №8 Дніпра. Окрім ліжок у повній комплектації, лікарня №8 додатково отримала 300 нових матраців. Меблі виготовила дніпровська компанія Art Metal Furniture (AMF) на замовлення благодійного фонду.

Для виготовлення функціональних медичних меблів AMF довелося перепрофілюватися в дуже стислі терміни. Раніше на фабриці в Дніпрі компанія виробляла меблі лише для дому та офісу. З початком епідемії довелося оперативно розгорнути й випуск ліжок для лікарень.

"AMF - соціально відповідальний бізнес. Ми перепрофілювали наше виробництво не лише на випуск медичних меблів, а й почали шити захисні комбінезони, маски та інші засоби захисту для благодійних цілей. Наша продукція - функціональна та якісна, виготовлена виключно з української сировини на власному виробництві й нічим не поступається імпортним аналогам. Ми раді долучитися до фонду "Відродження регіону", щоб створити максимально комфортні умови для лікування пацієнтів під час епідемії та після неї", - зазначила директор з маркетингу компанії AMF Вероніка Бєляєва, слова якої наводить прес-служба "Інтерпайпа".

На закупівлю нових меблів "Інтерпайп" спрямував 1,1 млн грн. З метою благодійності виробник знизив ціну на 30% на всі позиції, постачаючи продукцію за фактичною собівартістю, констатується в прес-релізі.

Водночас уточнюється, що для лікувальних закладів розроблено два типи ліжок. Ліжко Recovery створене для відділень інтенсивної терапії, щоб забезпечити максимальну мобільність в умовах екстрених ситуацій. Медичне ліжко "Пульс" підходить для палат стаціонарних відділень. Вони укомплектовані знімними пінополіуретановими матрацами високої щільності, які захищають пацієнтів від утворення пролежнів.

"Ми раді, що вдалося в стислі терміни знайти партнера і закрити потребу медичних закладів у переоснащенні та дооснащенні палат. Такі ліжка повністю відповідають нормам і критеріям медичних закладів. Вони - зручні, мобільні, функціональні й розроблені з урахуванням використання в інфекційних відділеннях. Нові меблі можна легко продезінфікувати хлорвмісними розчинами, при цьому вони збережуть свій первинний вигляд", - розповіла головний лікар поліклініки "Інтерпайп" Тетяна Каптєлова.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. У компанії працюють 11 тис. співробітників. У 2019 році група перерахувала до бюджетів усіх рівнів 3,25 млрд грн.

Art Metal Furniture - провідний виробник і дистриб'ютор меблів в Україні. Виробничий комплекс AMF забезпечує повний і безперервний цикл створення та складання меблів. Кожна деталь вироблена на власному виробництві з української сировини.

Благодійний фонд "Відродження регіону" - спеціальний фонд, створений з ініціативи "Інтерпайпа", щоб акумулювати ресурси бізнесу для боротьби з коронавірусом у Дніпропетровській області. Роботу фонду координує компанія "Інтерпайп".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА