18:41 19.05.2020

Російські найманці шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

1 хв читати
Російські найманці шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

Російські найманці шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку вівторка, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні штабу ООС на сторінці у Facebook.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", біля н. п. Богданівки, Красногорівки і Тарамчука противник застосовував гранатомети різних систем.

Також по позиціях українських захисників, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу н. п. Новотошківського ворог двічі відкривав вогонь із заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, загалом випустивши 14 мін. Недалеко від н. п. Оріхового російські найманці випустили по українських позиціях 12 мін калібру 120 мм та 26 мін калібру 82 мм, а також використовували великокаліберні кулемети.

"Втрат серед наших захисників унаслідок ворожих обстрілів не було. У відповідь на злочинні дії російських окупантів наші воїни відкривали прицільний вогонь по ворожих опорних пунктах", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що випадків захворювання на коронавірусну інфекцією серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА