07:32 21.05.2020

За добу в материковому Китаї виявлені два нових випадки активного зараження коронавірусом і 31 безсимптомний хворий

1 хв читати
За добу в материковому Китаї виявлені два нових випадки активного зараження коронавірусом і 31 безсимптомний хворий

У материковому Китаї за минулу добу було зареєстровано два нових випадки активного протікання викликаних коронавірусом захворювань і 31 безсимптомний хворий, повідомив у четвер Держкомздоров’я КНР на своєму офіційному сайті.

Один із активних випадків ввезений з-за кордону в провінцію Гуандун, один всередині країни виявлено в Шанхаї.

Безсимптомних випадків усередині країни зафіксовано 28, три "імпортовані", 375 безсимптомних носіїв коронавірусу перебувають під наглядом медиків.

Не зафіксовано жодного летального результату, пов'язаного з коронавірусом.

Добою раніше повідомлялося про п'ять нових випадків активного протікання викликаних коронавірусом захворювань і 16 безсимптомних хворих.

З грудня минулого року жертвами коронавірусу в Китаї стали 4 тис. 633 людини, зареєстровано 82 тис. 967 активних випадків зараження, з них 1 тис. 709 ввезених з-за кордону.

У медустановах країни продовжує проходити курс лікування 84 людини, стан восьми оцінюється як важкий. Вилікувалися і виписані з лікарень понад 78 тис.

На китайських територіях поза материковою частиною за добу не зафіксовано нових випадків зараження. З грудня минулого року в трьох районах підтверджено 1 тис. 540 випадків захворювання: в Гонконзі - 1 тис. 055 (при чотирьох випадках смертельного результату), в Макао - 45, на Тайвані - 440 (сім випадків смерті).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА