08:11 21.05.2020

У Харкові готуються відкрити дитячі садки з 1 червня

1 хв читати
У Харкові готуються відкрити дитячі садки з 1 червня

У дитячих садках Харкова протягом наступного тижня мають підготуватися до відновлення роботи після чергового етапу пом'якшення карантину.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради з посиланням на директора департаменту освіти Ольгу Деменко.

"Офіційного розпорядження в місті ще не отримали, рішення про відновлення роботи дошкільних навчальних закладів, найімовірніше, буде ухвалено в країні 25 травня. Тому, за дорученням Харківського міського голови Геннадія Кернеса вжито низку заходів, які мають виконати наступного тижня працівники дошкільної освіти, щоб з 1 червня відновити роботу дитячих садків", - йдеться в повідомленні.

За словами Деменко, в дитсадках мають провести генеральне прибирання, продезінфікувати всі поверхні та закупити продукти харчування для дітей.

"Проаналізуємо кадровий склад працівників, оскільки деяким із них 60 років. Поспілкуймося з батьками щодо відвідування дітей. Нам необхідно спрогнозувати ситуацію, потрібно знати, скільки дітей ходитимуть після відкриття дитсадків, і закупити продукти, щоб з 1 червня діти повноцінно харчувалися", - сказала Деменко.

Вона запевнила, що співробітникам дитсадків і дітям вранці та протягом дня вимірюватимуть температуру, прийматимуть дітей не у приміщенні, а на вулиці. Крім того, в дитсадках не проводитимуть заняття, які передбачають близький контакт дітей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА