19:35 21.05.2020

Amazon має намір провести щорічний розпродаж Prime Day восени

2 хв читати
Amazon має намір провести щорічний розпродаж Prime Day восени

Найбільший у світі інтернет-рітейлер Amazon.com Inc. (SPB: AMZN) вживає заходів для нормалізації операцій, зокрема запланував щорічний розпродаж Prime Day на осінь і дозволив необмежені поставки на склади товарів, які не є предметами першої необхідності, пише The Wall Street Journal з посиланням на джерела.

Другий крок дозволить компанії підготувати грунт для поставок більш широкого спектру товарів. Це говорить про те, що рітейлер готовий до більш швидкої обробки замовлень на складах і нарощування запасів, зазначають джерела.

Тим не менш, компанія може не досягти темпів постачань, які спостерігалися раніше, протягом декількох місяців. Amazon.com намагається нормалізувати операції на тлі безпрецедентного попиту у зв'язку з пандемією коронавірусу.

За словами джерел, компанія вирішила провести щорічний розпродаж у вересні. Зазвичай він відбувався у липні, проте в зв'язку з навантаженням на склади через збільшення попиту Amazon була змушена перенести захід на більш пізній термін.

Рітейлер зіткнувся з жорсткою конкуренцією в період пандемії. Компанія збільшила виручку на 26% у першому кварталі 2020 року на тлі різкої активізації онлайн-торгівлі, проте її квартальний прибуток скоротився через підвищення видатків на оплату праці, а також витрат, пов'язаних із тестуванням співробітників на коронавірус.

Amazon попередила, що в другому кварталі буде змушена витратити близько $ 4 млрд на захист співробітників від коронавірусу і підтримку власних сервісів, у зв'язку з чим може зафіксувати операційний збиток.

Акції Amazon на торгах у четвер дешевшають на 1,5%.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА