11:36 22.05.2020

"Нова пошта" запустила другий етап масштабування проекту зі збору вторинної сировини у відділеннях

2 хв читати

Група компаній "Нова пошта" запустила другий етап масштабування проекту зі збору використаної упаковки у відділеннях в обласних і районних центрах, про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті компанії в п'ятницю.

"Нова пошта" встановлює бокси для збору макулатури та поліетилену ще в 822 відділеннях. Отже, проект охопить понад 1370 відділень компанії у всій Україні в обласних і районних центрах.

"За перші чотири місяці 2020 року ми зібрали майже 700 тонн вторсировини, серед яких майже 600 тонн - це макулатура і гофрокартон. Ми підрахували, що з такої кількості можна зробити більше ніж 4 млн нових коробок об'ємом 2 кг і радіємо, що зберегли майже 10 тис. дерев. Окрім того, із зібраного нами поліетилену можна виготовити 3 млн сміттєвих пакетів. Це хороші результати, тому ми вирішили далі масштабувати проект", - коментує СЕО "Нової пошти" Олександр Бульба.

У відділеннях, що беруть участь у проекті, встановлюють два бокси для збору вторсировини: один для макулатури і гофрокартону, другий - для поліетилену.

У компанії налагоджено повний цикл збирання вторсировини - збір відбувається на терміналах та у відділеннях, далі вторсировину передають підрядникам на переробку. За 2019 рік компанія зібрала 1341 тонну макулатури, що майже на 50% більше, ніж у 2018 році. Також за рік зріс на 16% обсяг зібраного поліетилену.

Заснована в 2001 році ГК "Нова пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії нараховує понад 6 тис. відділень у всій країні.

Група "Нова пошта" надає клієнтам повний спектр логістичних і пов'язаних із ними послуг. До групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", "Пост Фінанс" (система Forpost) і "Нова пошта Інтернешнл".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА