14:22 22.05.2020

Басейни і сауни в Києві поки що не відкриватимуть через високий ризик зараження коронавірусом - Кличко

1 хв читати
Басейни і сауни в Києві поки що не відкриватимуть через високий ризик зараження коронавірусом - Кличко

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що рішення не відкривати басейни на цьому етапі послаблень карантину міська влада ухвалила, опираючись на рекомендації вірусологів та епідеміологів.

Під час онлайн прес-конференції в п'ятницю, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ, Кличко нагадав, що на черговому етапі послаблень планують дозволити відкрити пляжі. На думку фахівців, ультрафіолет і морська вода нейтралізує вірус. У річках - проточна вода і теж низька ймовірність підхопити інфекцію коронавірусу.

"А ось вологі зони в спортзалах - басейни, сауни, джакузі - є місцем ризику. Там на невеликій площі, в закритому просторі, контактує чимала кількість людей. І в нинішній епідеміологічної ситуації - високі шанси інфікування. Всі рішення про ослаблення обмежень влада столиці ухвалює, опираючись на рекомендації фахівців, зокрема вірусологів та епідеміологів. Щоб не сталося інфекційного вибуху", - наголосив мер.

Він закликав власників і керівників спортивних залів і фітнес-центрів не порушувати правил.

"Не відкривайте по-тихому басейни та сауни. Не піддавайте відвідувачів небезпеці! Давайте робити все поступово і розумно", - наголосив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА