13:05 23.05.2020

Зеленський: українські морські піхотинці продемонстрували мужність і відвагу у протистоянні з російським агресором

2 хв читати
Зеленський: українські морські піхотинці продемонстрували мужність і відвагу у протистоянні з російським агресором

Президент України Володимир Зеленський з нагоди Дня морської піхоти України відзначив роль українських морських піхотинців у захисті територіальної цілісності країни від агресії Росії.

" Вітаю вас із Днем морської піхоти України - професійним святом воїнів, які володіють особливими навичками та спеціальною підготовкою і спроможні діяти однаково ефективно на суші, на морі та в повітрі, виконуючи важливі завдання за будь-яких умов бойової обстановки", – йдеться у привітанні глави держави воїнам і ветеранам морської піхоти Військово-Морських Сил України.

Зеленський наголосив, що морська піхота – більше, ніж просто рід військ. "Це братерство сильних, витривалих, вірних своїм переконанням і покликанню патріотів України, які завжди там, де важко, де необхідна швидкість, рішучість і перемога. Саме тому гасло “Вірний завжди” є справжньою візитною карткою українського морського піхотинця", - зазначив він.

Президент зазначив, що за часів доленосних випробувань для України морські піхотинці своїм прикладом і вмілими діями на практиці довели високу бойову майстерність, демонструючи мужність і відвагу в протистоянні з російським агресором.

"Від імені Українського народу висловлюю подяку особовому складу та ветеранам морської піхоти за стійкість і героїзм, виявлені під час захисту територіальної цілісності України. У цей день ми вклоняємось сім’ям та родинам полеглих захисників, вшановуючи пам’ять про кожного, хто віддав своє життя в ім’я України. Переконаний, що українські морські піхотинці й надалі надійно захищатимуть свободу і незалежність нашої держави. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, добробуту, незламності духу та нових перемог. Слава морській піхоті України! Слава Україні!", – йдеться у привітанні Зеленського на його офіційному сайті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА