19:14 23.05.2020

У Вишгороді неповнолітній застрелив екс-бійця "Айдару": поліція затримала підозрюваних

2 хв читати
У Вишгороді неповнолітній застрелив екс-бійця "Айдару": поліція затримала підозрюваних

У Вишгороді правоохоронці затримали групу причетних до вбивства 45-річного місцевого жителя, серед них четверо неповнолітніх, повідомляє прес-служба поліції Київської області.

"Сьогодні, близько 3 години ночі, відбулося зіткнення між групою молодих людей і двома дорослими чоловіками. Під час бійки один із компанії, де були неповнолітні, помітив у свого супротивника в сумці зброю. Вихопив її і зробив прицільний постріл у нього. У цей час один із компанії стрілка сильно вдарив іншого чоловіка, який втратив свідомість. Після чого нападники зникли в невідомому напрямку", - зазначається в повідомленні.

Прийшовши до тями, потерпілий викликав поліцію.

Чоловік, який отримав вогнепальне поранення, помер на місці події. Його тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Під час проведення пошукових заходів були виявлені та затримані всі учасники інциденту.

"Ними виявилися четверо неповнолітніх віком 15-17 років, і один 19-річний хлопець. Серед затриманих - 16-річний неповнолітній, ґрунтовно підозрюється в умисному вбивстві 45-річного жителя Вишгорода. Зловмисник тимчасово проживає на Сумщині", - повідомляють правоохоронці.

За фактом розпочато два кримінальних провадження - за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 2 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Вирішується питання про повідомлення про підозру затриманим.

Як повідомив екс-нардеп Ігор Мосійчук у своєму телеграм-каналі, загиблий - колишній боєць батальйону "Айдар" Ігор Корнієнко.

"За попередньою інформацією двоє чоловіків о 3:00 поверталися додому з роботи (працювали охоронцями). При собі мали зброю. Група місцевої шпани пристала до них. Під час конфлікту нападники заволоділи зброєю і застрелили бійця", - написав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА