20:18 23.05.2020

Геращенко: На місці вбивства Валерія Давиденка поліцією проводяться невідкладні слідчі дії

1 хв читати
Геращенко: На місці вбивства Валерія Давиденка поліцією проводяться невідкладні слідчі дії

У туалеті власного офісу з вогнепальним пораненням голови було знайдено тіло народного депутата, члена депутатської групи "Довіра" Валерія Давиденка, поліція проводить невідкладні слідчі дії, заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Сьогодні в Києві у власному офісі в туалеті було знайдено тіло народного депутата Валерія Давиденка зі смертельним вогнепальним пораненням голови. На місці працює слідчо оперативна група поліції. Проводиться комплекс невідкладних слідчих і оперативних заходів. Поліцією і прокуратурою перевірятимуться всі можливі версії трагедії", - написав Геращенко на своїй офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук у суботу ввечері.

Згідно з інформацією з відкритих джерел, Давиденко був обраний до Верховної Ради нинішнього скликання як самовисуванець у 208 окрузі (Чернігівська область). Був позафракційним, з грудня 2019 року - член депутатської групи "Довіра". Член комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку.

Був народним депутатом VIII скликання. Входив до фракції "Блок Петра Порошенка", працював у комітеті Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин. На момент обрання - радник дирекції з розвитку перспективних програм ЗАТ "Інститут інноваційного провайдингу Української академії аграрних наук".

У 2013-2014 роках був заступником міністра аграрної політики і продовольства України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА