15:36 24.05.2020

Акція "#СтопРеванш" на майдані Незалежності зібрала близько тисячі учасників

1 хв читати
Акція "#СтопРеванш" на майдані Незалежності зібрала близько тисячі учасників

Акція "Рік Зеленського. Рік реваншу. #СтопРеванш" проходить на майдані Незалежності в центрі Києва в неділю.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на майдані Незалежності зібралося близько тисячі осіб з національною символікою і прапорами політичних партій "Національний корпус","Демократична сокира" і громадської організації "Справа громад", які і виступили організаторами акції. Приводом стала перша річниця президентських повноважень Володимира Зеленського.

"Ми повинні об'єднатися в єдиний кулак. Якщо у нас не буде країни, то не важливо, яка партія і з якими ідеями прийде до влади, а виклики перед нами стоять дуже серйозні... Ми вільні, ми сильні і ми не допустимо реваншу", - заявив зі сцени координатор "Руху Опору капітуляції" Андрій Левус.

Учасники акції вимагають припинити політичний курс України, який вони називають здачею національних інтересів, зупиненням курсу на членство в ЄС і НАТО і потуранням проросійським силам.

"Рік президентства Зеленського запам'ятався не тільки капітуляційною політикою, а й репресіями проти патріотів, учасників Революції гідності та російсько-української війни, волонтерів: Яни Дугар, Андрія Антоненка, Марусі Звіробій, Тетяни Чорновол", – сказав Левус.

В анонсі заходу йдеться ,що"Зеленський, його депутати і уряд не здатні захистити громадян країни від будь-яких викликів – епідемічних, економічних, геополітичних, гібридних атак Росії тощо, а значить, ми повинні нагадати владі, що в цій країні ще громадяни".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА