16:36 25.05.2020

Поліція Києва розслідує напад на заступника головлікаря Національного інституту раку як умисне легке тілесне ушкодження

1 хв читати
Поліція Києва розслідує напад на заступника головлікаря Національного інституту раку як умисне легке тілесне ушкодження

За фактом нападу на заступника головного лікаря Національного інституту раку (НІР) розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України - умисне легке тілесне ушкодження, повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Досудове розслідування здійснюватиме Голосіївське управління поліції, процесуальне керівництво - Київська місцева прокуратура №1. За попередніми даними, нападник був один. Медичну допомогу постраждалому надавали на місці. Мотиви та обставини вчинення кримінального злочину встановлюються", - йдеться в оприлюдненому нею в понеділок повідомленні на сторінці в соцмережі Facebook.

Як повідомлялося, вранці 25 травня на заступника головного лікаря Національного інституту раку (Київ) Анатолія Шудрака було скоєно напад, повідомив головлікар НІР Андрій Безносенко.

"НІР бачив багато, але ніхто не очікував, що о 8-й ранку, коли пацієнти та лікарі входять у клініку, перед головним входом відбувається напад на лікаря - мого заступника з хірургічної частини, доктора медичних наук, заслуженого лікаря України та лауреата Державної премії Анатолія Шудрака. Напад точнісінько нагадує напад на мене - без слів, удари зі спини, виключно в голову, не виключено із використанням кастета", - написав Безносенко на сторінці в мережі Facebook у понеділок.

За його словами, комісія, до якої входить Шудрак, зафіксувала в інституті нестачу матеріальних цінностей майже на 9 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА