19:27 25.05.2020

Наглядова рада "Укрнафти" припинила конкурс із пошуку нового голови правління, затвердила на цій посаді Геза

2 хв читати
Наглядова рада "Укрнафти" припинила конкурс із пошуку нового голови правління, затвердила на цій посаді Геза

Наглядова рада ПАТ "Укрнафта" припинила проведення конкурсу з пошуку кандидатів на посаду голови правління компанії, затвердивши на цій посаді Олега Геза, який з травня 2019 року виконував обов'язки керівника.

Згідно з повідомленням компанії в системі розкриття інформації НКЦПФР, відповідні рішення "у зв'язку зі зміною поточної економічної ситуації" ухвалені НР "Укрнафти" 20 травня 2020 року.

У прес-службі "Укрнафти" зазначили, що "після припинення дії факторів, що зумовили прийняття зазначеного рішення, буде розглянуто питання про проведення нового конкурсу". Наразі очікується узгодження трудових умов працевлаштування Геза на посаді голови правління товариства.

Як повідомлялося, акціонери "Укрнафти" з 30 квітня 2019 року припинили повноваження голови правління Марка Роллінса й обрали виконувачем цих обов'язків Олега Геза, який з жовтня 2017 року обіймав посаду виконавчого віце-президента компанії з питань збуту.

На початку 2020 року голова наглядової ради "Укрнафти" Юрій Вітренко повідомив, що "Укрнафта" оголосила конкурс на нового керівника компанії.

Робота з пошуку кандидатів на посаду голови "Укрнафта" була розпочата восени 2019 року і відбувалася із залученням ТОВ "Бойден Україна". Водночас основний етап відбору кандидатів та проведення співбесід із ними припав на початок пандемії у світі та запровадження Україною обмежень, пов'язаних із карантином.

"Укрнафта" в 2019 році збільшила видобуток нафти і конденсату на 4,7% (на 0,068 млн тонн) порівняно з 2018 роком - до 1,516 млн тонн, природного газу - на 7,5% (на 0,081 млрд куб. м), до 1,163 млрд куб. м, виробництво скрапленого газу - на 1,8% (на 2 тис. тонн), до 112 тис. тонн.

"Укрнафта" є найбільшою нафтовидобувною компанією країни. НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних із колишніми акціонерами ПриватБанку, - понад 42% акцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА