20:07 25.05.2020

Потрібен екстрений пакет допомоги українському бізнесу - Саакашвілі

1 хв читати
Потрібен екстрений пакет допомоги українському бізнесу - Саакашвілі

Українському малому та середньому бізнесу потрібен екстрений пакет допомоги, заявив голова Виконавчого комітету Національної ради реформ при президенті України Міхеіл Саакашвілі.

"Я дуже непокоюся, тому що якщо не провести дуже екстрені заходи, екстрений пакет допомоги українському бізнесу... Хто може врятувати сьогодні економіку? У держави грошей немає... В уряду грошей немає на те, щоб когось підтримати, віддати їм. Єдиний, хто може врятувати країну в цей час, – це український бізнес, причому особливо малий і середній бізнес", - сказав він в ефірі програми "Україна з Тиграном Мартиросяном" на телеканалі "Україна 24" в понеділок.

Саакашвілі додав, що при цьому необхідно полегшити життя українського бізнесу.

"Як мінімум, потрібно відстати від них, відпустити, не ухвалювати нових законів типу №1270, коли "зараз податкова прийде, ще есбеушників на вас наведемо, ще податкова прибіжить міліція і т. п. Ні, відпустити, полегшити. Навіть треба заплющити очі на деякі речі. Тож треба діяти вручну, коли ти хочеш успіху економіки. І дати людям можливість спокійно вільно дихати. Або ми себе оцінюватимемо з цієї точки зору, як уся влада, або в Україні буде дуже велика економічна і, зокрема, політична криза", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА