08:50 26.05.2020

Англія з 15 червня відкриє непродовольчі магазини

2 хв читати
Англія з 15 червня відкриє непродовольчі магазини

Обмеження на роботу ринків на відкритому повітрі і автосалонів в Англії будуть скасовані з 1 червня, з 15 червня відкриються непродовольчі магазини, повідомляє Bloomberg з посиланням на прем'єр-міністра Бориса Джонсона.

Так, з 15 червня зможуть відновити роботу магазини, що торгують одягом, взуттям, іграшками, меблями, книжками та електронікою, а також ательє, фотостудії, криті ринки та аукціонні будинки.

Британський прем'єр зазначив, що для відновлення роботи торговельні точки повинні вжити заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусу. За даними Bloomberg, до них входить вимога регулярно очищати поверхні, розмістити захисні покриття на великих предметах, яких часто торкаються відвідувачі (наприклад, на ліжках і диванах), зберігати не менше 72 годин предмети, повернуті покупцями, а також повісити на вітрині плакат, що підтверджує обізнаність про антивірусні вимоги і намір дотримуватися їх.

Також Джонсон закликав англійців відправитися витрачати гроші після того, як обмеження будуть зняті, заявивши, що уряд сподівається на відновлення економіки в найближчі місяці.

Оголошене пом'якшення антивірусних заходів стостується тільки Англії. Інші частини Великої Британії - Шотландія, Вельс і Північна Ірландія - скасовують обмеження за власним графіком, який визначають місцеві уряди.

На попередньому етапі скасування карантину, що почався з 13 травня, англійцям було дозволено загоряти, подорожувати на машинах, займатися спортом без обмежень, окрім командних видів спорту.

За даними американського університету Джонса Гопкінса, в Великій Британії за час спалаху коронавірусу виявлено понад 260 тисяч випадків зараження. Померли майже 37 тисяч хворих. Дані про одужалих країна не публікує.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА