12:45 26.05.2020

Кличко розповів про ЗНО у столиці та зарахування дітей до садочків і шкіл

1 хв читати
Кличко розповів про ЗНО у столиці та зарахування дітей до садочків і шкіл

Графік та місця проведення зовнішнього незалежного оцінювання у Києві будуть оприлюднені на сайті Департаменту освіти і науки - розпочнеться ЗНО з 25 червня, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Днями Міністерство освіти затвердило оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання. І столичні школи керуватимуться цим графіком. Вже відомі дати ЗНО. З 15 до 17 червня у столичних школах проводитимуть пробне ЗНО за бажанням учнів. Основне зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться з 25 червня. Графік та місця проведення оцінки будуть оприлюднені на сайті Департаменту освіти і науки. З усією необхідною інформацією", - сказав мер під час онлайн-брифінгу у вівторок.

Кличко також розповів, як можна подати документи на зарахування дітей до садочків та шкіл.

"Розсилку запрошень садків, згідно з поданими заявками та електронною чергою, Департамент освіти відновить із 1 червня. І з цієї дати батьки можуть подати документи в електронному вигляді, - сказав мер. - А для вступу до перших класів шкіл треба подати оригінали необхідних документів. Їх прийматимуть у школах із 1 червня до 1 вересня", - зазначив мер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА