19:31 28.05.2020

Санкції ЄС щодо Сирії продовжені на рік

1 хв читати
Санкції ЄС щодо Сирії продовжені на рік

Рада ЄС у четвер прийняла рішення продовжити дію обмежувальних заходів щодо сирійської влади ще на рік - до 1 червня 2021 року.

"У відповідності зі стратегією щодо Сирії ЄС прийняв рішення зберегти обмежувальні заходи стосовно сирійського режиму і тих, хто його підтримує, оскільки репресії щодо цивільного населення тривають", - наголошується в повідомленні Ради ЄС.

"Санкції ЄС націлені на тих, хто відповідальний за страждання сирійського народу, на представників режиму, тих, хто його підтримує, на представників ділових кіл, які фінансують його і отримують прибуток від військової економіки", - підкреслюють в Євросоюзі.

"ЄС продовжить підтримувати сирійський народ і залишається прихильним використання будь-яких коштів, які перебувають в його розпорядженні, для того, щоб просувати політичне врегулювання конфлікту, від чого виграють усі сирійці", - йдеться в прес-релізі.

Нині до списку санкцій ЄС щодо Сирії занесені 273 фізичних та 70 юридичних осіб. Санкції були введені в 2011 році у відповідь на дії сирійської влади щодо цивільного населення під час громадянського конфлікту в країні, нагадує Рада ЄС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА