20:47 28.05.2020

Uber Shuttle з 1 червня відновить роботу сервісу в Києві з обмеженням за кількістю місць у салоні

2 хв читати
Uber Shuttle з 1 червня відновить роботу сервісу в Києві з обмеженням за кількістю місць у салоні

Сервіс із виклику таксі Uber відновить роботу 22 маршрутів Uber Shuttle в Києві з 1 червня, про це йдеться в повідомленні, поширеному компанією в четвер.

З 1 червня усі 22 маршрути Uber Shuttle знову стануть доступні для всіх користувачів.

"Маршрути й ціни будуть такими самими, як і на початку року, з незначними винятками. Медичні працівники, після подання заявки на отримання спеціального коду Uber Medics, як і раніше, зможуть користуватися послугою безкоштовно", - зазначається в повідомленні.

Внутрішні поверхні всіх шатлів оброблятимуться антисептичними засобами після кожної зміни, а самі шатли проходитимуть щоденну дезінфекцію всередині та зовні.

Водії та пасажири отримають нагадування про санітарні запобіжні заходи, такі як миття рук і носіння маски або пов'язки для обличчя.

"Водіям і пасажирам потрібно буде відповісти на конкретні контрольні запитання в застосунку, підтвердивши, що вони вжили цих заходів, перш ніж вони зможуть забронювати поїздку або вийти на лінію. Для підтримки соціального дистанціювання кількість пасажирів буде обмежена так, щоб біля кожного зайнятого місця було одно вільне", - наголошують в Uber.

У компанії також зазначили, що з урахуванням нової реальності, що утвориться після завершення карантину, існує необхідність у чіткій нормативній базі для транспортних послуг.

"Розуміючи сьогоднішні потреби в безпечних способах пересування, а також нові технологічні можливості, Uber направив Міністерству інфраструктури пропозицію про внесення поправок до закону "Про автомобільний транспорт", щоб створити чітку нормативно-правову базу, яка готова до майбутнього", - наголошують у компанії.

В Uber також наголосили, що продовжуватимуть інвестувати в Україну.

З моменту запуску Uber Shuttle у травні 2019 року сервіс розширив географію своєї роботи з чотирьох до 22 маршрутів. Сервіс доступний із понеділка по п'ятницю з 7 ранку до 9 вечора. За даними Uber, понад 50 тис. людей скористалися Uber Shuttle в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА