Події

Трамп підписав указ, спрямований на регулювання діяльності соцмереж

Президент США Дональд Трамп підписав указ, який, як очікується, дасть владі більше можливостей для регулювання діяльності соцмереж, повідомляє Білий дім.

Журналісти не були присутні на церемонії підписання. Текст указу поки не опублікований.

Напередодні Трамп заявив, що може ввести заходи з регулювання діяльності соцмереж або взагалі закрити їх, оскільки вони, на його думку, прагнуть перешкодити республіканцям висловлювати свої погляди.

"У республіканців склалося відчуття, що соцмережі на своїх платформах повністю заглушили голоси консерваторів. Ми будемо жорстко регулювати їх (соцмереж) діяльність або взагалі закриємо їх, тому що не можемо допустити такий розвиток подій", - написав він раніше в своєму Твіттері.

Раніше Twitter маркував одне з повідомлень Трампа, що зазначало, що "твіт" може містити недостовірну інформацію.

Трамп - дуже активний користувач соцмереж. Він щодня публікує численні повідомлення в Twitter. Нещодавно президент розповів, що пише їх або самостійно, або, коли немає часу, диктує текст помічникові. Також повідомлення від Трампа регулярно з'являються в Facebook і Instagram. Як його прихильники, так і противники, як правило, активно залишають коментарі до публікацій.

Трамп пояснював, що вважає соцмережі способом звертатися безпосередньо до американців, без посередництва ЗМІ, багато з яких, на його думку, лише поширюють фейкові новини про його діяльність.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ