13:02 29.05.2020

Кличко просить правоохоронців втрутитися в ситуацію з невиконанням зобов'язань забудовником "Аркада-Будівництво" перед інвесторами

2 хв читати
Кличко просить правоохоронців втрутитися в ситуацію з невиконанням зобов'язань забудовником "Аркада-Будівництво" перед інвесторами

Мер Києва Віталій Кличко просить правоохоронні органи дати правову оцінку невиконанню забудовником "Аркада-будівництво" зобов'язань перед інвесторами.

"Сьогодні інвестори забудовника "Аркада-будівництво" пікетують банк "Аркада", Офіс президента, Кабмін, зараз прийшли під КМДА. Люди вимагають, щоб забудовник виконав свої зобов'язання", - сказав мер під час онлайн-брифінгу в п'ятницю.

Він заявив: "Я звертаюся до правоохоронних органів негайно втрутитися в ситуацію і дати правову оцінку діям недобросовісного забудовника".

За словами Кличка, останніми роками в столиці чимало скандалів навколо об'єктів незавершеного житлобудівництва. Зокрема, зазначив він, надходять численні скарги від людей, які інвестували кошти в будівництво житла й досі не можуть його отримати, - через невиконання забудовником "Аркада-Будівництво" зобов'язань за укладеними інвестиційними угодами.

Міський голова розповів, що лише у травні поточного року відбулися три зустрічі за участю представників міської влади, інвесторів, забудовника та банку "Аркада". За результатами цих зустрічей, наголосив Кличко, влада підтвердила свою готовність - у межах своїх повноважень - сприяти відновленню будівництва.

"Але зазначу, що забудовник не виконав узятих зобов'язань перед громадськістю і не скоректував проект забудови житлового комплексу "Патріотика на озерах", не подав його на обговорення містобудівної ради. А це було основною умовою для продовження будівництва", - пояснив мер.

Міський голова додав: "Також наголошу, що цьому забудовникові для виконання його зобов'язань перед іншими інвесторами - житлових комплексів "Еврика" на проспекті Глушкова і "Патріотика" - нічого не заважає! І місто, як завжди в таких ситуаціях, обстоюватиме інтереси киян, а не забудовника".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА