11:57 30.05.2020

Кабмін України дозволив не проходити обов'язкову обсервацію під час перетину кордону учасниками ЗНО

1 хв читати
Кабмін України дозволив не проходити обов'язкову обсервацію під час перетину кордону учасниками ЗНО

Кабінет Міністрів України дозволив не проходити обов'язкову обсервацію під час перетину кордону учасникам зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) разом з однією особою, яка супроводжує кожного з них.

Зокрема, згідно з постановою № 424 від 29 травня, уряд вніс зміну до Порядку проведення обов'язкової обсервації осіб, які здійснюють перетин державного кордону, зазначивши, що його дія не поширюється на учасників зовнішнього незалежного оцінювання разом з однією особою, яка супроводжує кожного з них, якщо немає підстав вважати, що вони були в контакті з особою, хворою на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2.

Ця норма стосується зокрема і учасників ЗНО, які в'їжджають з тимчасово окупованих територій у Донецькій і Луганській областях та Криму.

Крім того, як повідомив на брифінгу вранці в суботу міністр охорони здоров'я Максим Степанов, Кабінет також підтримав ініціативу МОЗ у частині послаблення карантину в спортивній сфері.

Зокрема, тепер особи старші за 60 років, які є представниками спортивних клубів або тренерсько-викладацького персоналу, можуть брати участь в організації та проведенні спортивних змагань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА