14:24 30.05.2020

Відновлення дорожнього руху понтонною переправою, встановленою на місці обваленого моста в Дніпропетровській області, розпочнеться 1 червня - голова ОДА

2 хв читати
Відновлення дорожнього руху понтонною переправою, встановленою на місці обваленого моста в Дніпропетровській області, розпочнеться 1 червня - голова ОДА

Відновлення дорожнього руху через затоку понтонною переправою, встановленою на місці обваленого автомобільного моста в Нікопольському районі Дніпропетровської області, заплановано на 1 червня, повідомив голова обласної державної адміністрації (ОДА) Олександр Бондаренко.

"За планом, відновлення дорожнього руху через затоку по понтонному мосту відбудеться 1.06.2020 року. Трафік буде організовано за допомогою реверсного руху", - написав Бондаренко на сторінці у Фейсбуці в суботу.

За його словами, ввечері п'ятницю, 29 травня, було також завершено роботи з монтажу та живлення світлофорів, встановлено дорожні знаки та бетонні опори для влаштування зовнішнього освітлення понтонного мосту.

Крім того, було встановлено побутову споруду для цілодобового чергування групи обслуговування понтонної переправи ЗСУ.

"Також вчора було проведено позачергове засідання районної комісії ТЕБ та НС, на якій прийнято рішення класифікувати дану ситуацію, як надзвичайну ситуацію техногенного характеру місцевого рівня (протокол від 29.05.2020 р. №26)", - зазначив голова ОДА.

Як повідомлялося, залізний автомобільний міст через р. Чортомлик на трасі Н-23 сполученням Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя обвалився 20 травня близько 10:00. Причиною обвалення стало порушення водієм фури обмеження щодо провезення вантажу до 10 тонн. Вантажівку підняли з води із застосуванням автокрана.

За цим фактом у поліції відкрили три кримінальні провадження: за ч.1 ст. 367 (службова недбалість), ч. 1 ст. 275 (порушення правил, щодо безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) та ч. 1 ст. 291 (порушення діючих на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА