11:20 31.05.2020

У ЗСУ зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусу, 12 нових випадків захворювання

2 хв читати
У ЗСУ зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусу, 12 нових випадків захворювання

У Збройних силах України станом на ранок 31 травня зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусу, підтверджено ще 12 нових випадків захворювання, одужали від Covid-19 111 осіб, повідомляє прес-служба командування медичних сил ЗСУ.

" Станом на 10.00 31 травня в Збройних Силах України хворіє 118 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 111 осіб... зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусу", – йдеться в повідомленні командування Медсил на сторінці у Фейсбуці в неділю вранці.

Військові медики уточнили, що 30 травня помер співробітник ЗСУ в Чернівецькій області. Він хворів із 22 травня 2020 року, лікувався вдома під наглядом медичної служби. 27 травня у зв’язку із погіршенням стану здоров’я звернувся до Новоселицької центральної районної лікарні Чернівецької області, де була проведена рентгенографія органів грудної клітки. Цього ж дня, був госпіталізований до Чернівецького військового госпіталю з діагнозом: Негоспітальна двобічна пневмонія. Призначено лікування, взято біоматеріал на ПЛР, за результатами якого, 28 травня у працівника ЗС України підтвердженно захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Було продовжено лікування коронавірусної хвороби COVID-19 в палаті інтенсивної терапії інфекційного відділення. 30 травня стан здоровя погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, але наступила зупинка серцевої діяльності.

"За наявною інформацією у чоловіка крім гострої респіраторної хвороби Covid-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV – 2 були супутні захворювання", - підкреслили медики.

Загалом за минулу добу зареєстровано 12 нових випадків Covid-19.

В ізоляторі військової частини (Харківська обл.) перебуває 1 військовослужбовець. Симптоми захворювання відсутні.

Ще одинадцять осіб (Київська обл. - 9 військовослужбовців та 1 працівник ЗСУ, Житомирська обл. - 1 військовослужбовець) перебувають на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (зокрема самоізоляція) перебуває 453 людини. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби - 105 осіб.

Як повідомлялося, 25 травня було зареєстровано третій летальний випадок від коронавірусу в ЗСУ. Помер співробітник Збройних сил України у Львівській області.

6 квітня співробітниця однієї з військових частин Збройних сил України в Івано-Франківській області померла від коронавірусного захворювання COVID-19, ставши першою жертвою цього захворювання в лавах ЗСУ.

16 квітня у Львівській обласній інфекційній лікарні від Covid-19 помер співробітник ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА